Avatar billede foght Nybegynder
29. oktober 2007 - 13:08

Animeret backdrop til video

Hej.

Vi er to studerende der står foran at skulle lave en video produktion. Opgaven består i at lave en in-store video der præsenterer et produkt for et firma. Videoen skal vises i kendte forretnings kæder og på firmaets webside.

Vi kunne godt tænke os at bruge en animeret backdrop i denne video i høj opløsning. Baggrunden må gerne ligne den der hedder "red subtle" på denne side: http://www.animationsforvideo.com/html/vol_2_p3.htm

Den baggrund vi skal bruge skal også være rød. "Grundfarven" skulle gerne være #be0028

Det er vigtigt at det er høj opløsning, eftersom det skal bruges i video produktion

Der er ikke nogen penge involveret i projektet for vores vedkommende, så derfor kan vi heller ikke selv tilbyde penge. Men vi håber der er en venlig sjæl der kan hjælpe os.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester