Avatar billede lightyear Nybegynder
08. juni 2001 - 14:59 Der er 2 kommentarer

Tilføje en ekstra IP adresse til Win98SE

Hej alle.

Jeg har Pro@ccess ADSL og en lam præ-konfigureret router. Men jeg kan ikke både kører ftp-server, webserver, og surfe uden at skulle omkonfigurere min router, og det koster jo som bekendt 950,-  Så var det lige at jeg mener at have hørt at man i registreringsdatabasen kan tilføje en ekstra IP adresse til Win98 i registreringsdatabasen? Hvordan gør man lige det????

Tak for hjælpen på forhånd! =)
Avatar billede bugdk Nybegynder
08. juni 2001 - 20:14 #1
du skal bare åbne port 80 til webserver og port 21 eller 20 til ftp og til inet bruger du routerens ip!! + din udbyders dns

mvh bugdk
Avatar billede lightyear Nybegynder
09. juni 2001 - 10:55 #2
Du forstod mig vist ikke helt... Jeg skal have tilføjet ekstra ip-adresser til Windows (netkortet?) og *ikke* omkonfigurere min router.

Mvh.
Jens Chr.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester