Avatar billede wmtoole Nybegynder
20. september 2007 - 22:58 Der er 1 kommentar

Vista klient kan ikke omdøbe nyoprettede foldere på server 2000?

Jeg har en windows 2000 server som kører domain controler. På serveren er der et antal delte foldere (shares). Når en bruger som arbejder fra en Vista pc (den er tilmeldt domainet) opretter en folder på serverens share lykkedes det OK. Men når man så forsøger at omdøbe folderen (fra new folder) får brugeren en meddelelse om at filen findes ikke. Efterfølgende kan brugeren godt slette folderen. Jeg har forsøgt at gøre brugeren til Domain Administrator og desuden tildelt Full Control på Sharet lige meget hjælper det. Jeg har ledt overalt for at finde løsningen på problemet! Er der nogen der kan hjælpe?
Avatar billede sup3rior Nybegynder
02. december 2007 - 11:46 #1
Og der er ikke nogle NTFS permissions som skulle forhindre brugeren i at gøre dette?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester