Avatar billede monstermand Nybegynder
13. august 2007 - 15:39 Der er 1 løsning

L2TP VPN virker ikke..

Jeg har sat en VPN forbindelse på en ISA 2006 server. Efter at have sat en klient op på en Windows XP maskine har jeg testet forbindelsen ved at sætte min klient til en router hvis WAN- indgang sidder på samme switch som ISA- serverens WAN indgang. Altså, som om at min maskine sidder på en forbindelse ude i verden.

Når jeg så kommer hjem forsøger jeg at forbinde gennem min hjemmeopkobling gennem fx cybercity – men uden held. Ej heller en forbindelse fra TDC virker. Jeg får simpelthen en error 729 når jeg forsøger at connecte.

Eftersom jeg er 99,999% sikker på at serveren er sat rigtigt op, så kan jeg ikke komme i tanke om hvad der ellers kunne være galt. Forbindelse virker jo men den router opsætning jeg tidligere forklarerede..

Håber nogen kan hjælpe!
Avatar billede monstermand Nybegynder
14. august 2007 - 09:56 #1
Hmm.. nu ser det ud til at virke. Fatter ikke hvad der var galt.. sorry!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester