Avatar billede skodkort Nybegynder
04. juni 2007 - 20:09

windows media player vs service pack 2

hej

jeg har gennem længere tid haft nogen problemer med at se videoklip på nettet, feks www.tv2east.dk

efter at have formateret et par gange de sidste par dage, har jeg fundet frem til , da jeg instastallerede xp fra cd, lige at tjekke på www.tv2east.dk om jeg kunne se deres net tv.....det gik fint, ingen problemer. derefter kappede jeg internetforbindelsen for at installere service pack 2, gik på nettet igen for at tjekke tv2east nettv...........mørk baggrund og jeg kunne ingenting se. derefter kappede jeg netforbindelsen igen, afinstallerede service pack 2 og så kunne ejg igen se tv2east.

det skal lige siges at inden jeg prøvede udelukkkelsens metoden har jeg i weekenden forsøgt med fuld opdateret windows xp, (service pack 2, internet explorer 7, og alle tænkelige sikkerhedsopdateringer og windows mediaplayer opdateret til version 11 UDEN at det hjalp et spor, så mit problem sku altså være at når service pack 2 er installeret.

er der nogen der har nogen bud på hvad der kan være galt???

på forhånd tak for hjælpen

mvh
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester