Avatar billede coolfish Nybegynder
11. april 2007 - 12:25 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Epia-m 1000 - stikdåse med USB

Hej... Jeg har et Epia-m. jeg har en "stikdåse med USB" (Som virker) Men når jeg slukker for mit Epia, så er USB porten stadig aktiv, samt "via netkort". Er der nogle der har en løsening. jeg kan se at bios har noget ACPI. men er det man skal lege med? (Jeg ved ikke hvordan ACPI virker..)

Køre WinXp på den.

TAk
Avatar billede allanfo Praktikant
11. april 2007 - 12:35 #1
Det nemmeste er at købe et ekstra USB-kort, og slutte stikdåsen til denne. Langt de fleste bundkort har altid strøm på USB, mens PCI-baserede USB-porte slukkes helt.
Avatar billede benson Nybegynder
11. april 2007 - 13:32 #2
Desværre ikke altid den nemmeste løsning til det bundkort. Jeg har selv et og har samme problem, møjirriterende. Men der er atlså kun ét pci slot og det er brugt til et tv-kort i mit tilfælde. Hvilket jeg tror bliver gjort i de flestes tilfælde.
-Benson
Avatar billede coolfish Nybegynder
12. april 2007 - 12:53 #3
Lukket..

jeg fandet ikke en mulighed på problemmet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester