Avatar billede secusr Nybegynder
07. april 2007 - 18:35

Datalogi på RUC.

Hej exp.

Jeg er færdig med min datamatiker uddannelse til sommer, og kunne i den anledning godt tænke mig nogle inputs til hvad jeg videre skal foretage mig ;)

Jeg står og vipper imellem at fortsætte og læse bachelor i datalogi på RUC (måske fortæstte med kandidat graden bagefter). Der er en speciel ordning for datamatikere hvor man kan tage bachelor uddannelsen på 1,5 år på RUC og dermed også få en kandidatgrad på sammenlagt 3,5 år.

Nu til det store MEN. Hvad får jeg mere ud af at læse videre (ved godt at jeg bliver sat dybere ind i tingene osv.) men hvad med job muligheder bagefter, hvad laver en kandidat i datalogi i forhold til en datamatiker eksempelvis, og hvad med lønnen?

Som jeg ser det (ret mig endelig hvis jeg tager fejl) så er den eneste forskel en dybere viden indenfor faget samt en bedre sikkerhed for job hvis der lige pludselig bliver for mange af disse.

Jeg vil gerne arbejde med programmering.

Mit spørgsmål er nok mere basalt - kan det "betale" sig at tage bacheloren eller måske endda kandidatgraden på RUC, hvilke døre åbner det?

Håber meget på at der sidder nogen herinde som enten går eller har gået på RUC eller ligende datalogi uddannelse som kan komme med lidt inputs.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester