Avatar billede tietgen Nybegynder
22. marts 2007 - 08:59 Der er 1 kommentar

Ulæste mails (Outlook 2007)

I navigationspanelet i Outlook har jeg påført "Unread Mail" så jeg får et antal påført for det antal mails jeg ikke har læst - det i sig selv fungerer glimrende.

Jeg har dog påført min Outlook en masse regler for håndtering af mails fx at mails fra x skal ned i en mappe kaldet for x osv. Problemet er at ulæste mails som lander i undermapper til "Inbox" ikke fremstår med antal i feltet "Unread Mail".

Så kan jeg have ulæste mails nede i undermapperne og dem kan jeg jo ikke se før jeg åbner "Navigations panelet" og det er denne arbejdsgang jeg gerne vil udelade.

Nogle som kender det problem?
Avatar billede word-hajen Nybegynder
05. april 2007 - 23:37 #1
Har du sat unread mails på på din Inbox? I så fald - hvorfor benytter du ikke bare din search folder, som netop hedder Unread Mails. Heri vil du se alle de mails, som er markeret med Unread - også dem i undermapper til Inboxen - og ergo er antallet af ulæste mails også rigtig.

Jeg bruger faktisk aldrig min Inbox, men næsten altid Unread mails. Meget bedre overblik (og jeg har i øvrigt også rigtig mange regler for mails, der skal placeres i andre foldere).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester