Avatar billede egeolsen Nybegynder
04. marts 2007 - 13:23

Manglende undertekster ved DVD brænding

Jeg har et problem med, at ved brænding af DVD-filer ( IFO, VOB, BUP ), som jeg har rippet vha. Shrink inkl. undertekster, kommer underteksterne ikke med på DVD'en, når jeg brænder den i Windows MediaPlayer.

Jeg kan heller ikke se underteksterne, når jeg afspiller back-up filerne i Windows MediaPlayer. Når jeg bruger et 3. parts DVDafspilelr-program til at afspille filerne, kan jeg godt få underteksterne med.

Mangler jeg et plug-in til Windows MediaPlayer eller er funktionen med undertekster i understøttet i Windows MediaPlayer?

Under Windows XP brugte jeg Nero som brænderprogram, men min version af Nero er ikke kompatibel med Vista, og jeg vil helst undgå at skulle til at upgradere Nero. Men det er måske den eneste mulighed?

Nb!
Back-up'en af DVD-filerne er helt lovlig....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester