Avatar billede fedtfc Nybegynder
02. februar 2007 - 18:15

Vista med Nvidia SLI

Har somsagt installeret Vista og det kører kanon.Det jeg har lidt problemer med,er Nvidia driver books på værktøjslinjen.Med XP kunne jeg vælge klassisk visning og kunne nemt se,at jeg fik tilføjet et ekstra gfx.Kan ikke få klassisk visning på Vista,selv om jeg vælger Klassisk under fanebladet Vis.mit problem er så at jeg ikke kan se om SLI er slået til.

En lille tillægger.Er der nogle der kan huske styresystemskift fra eks.Win 98/ME/2000 til XP og alt det bøvl med drivere fra eks.HP.Alle de penge de tjente på folk,der havde en printer/ scanner og blev nødt til at købe en ny,der var opgraderet til XP.HP gør det F..... igen,for at tjene kassen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester