Avatar billede silas Nybegynder
27. januar 2007 - 22:50 Der er 2 kommentarer

Website som desktop

Det burde egentlig være ret simpelt. Jeg vil gerne have google.com/ig som baggrund, så jeg har alle mine rss feeds og google lige ved hånden. Det er da også gørligt, men problemet kommer ved 2 steder:
1: Jeg kan ikke lure hvordan jeg får det til at fylde hele skærmen. Ved første forsøg manglede den en 3cm i venstre side, 2. gang valgte den kun at bruge et lille vindue. Hvordan?!
2: Den skal åbne links i et vindue. Som det er nu, ændre den baggrunden til det evt. link man trykker på, og det fungere jo ikke.

Hvis det ikke kan klares med norman activ desktop må i gerne komme med alternative muligheder. Gerne noget simpelt (altså ikke formeget samurai og sådan).
Avatar billede silas Nybegynder
27. januar 2007 - 23:02 #1
Jeg har fundet ud af det her med fuldskærm, men nr 2 skaber stadig problemer. Selv når jeg vælger "åben i nyt vindue" ændre den startside, samtidig med at den åbner linket i en vindue.
Avatar billede mov3dec2006 Nybegynder
30. januar 2007 - 00:40 #2
Det er i indstillinger for internet explorer under avanceret og så noget med "genbrug vindue" der er slået til hos dig - prøv at slå det fra...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester