Avatar billede m92fs Nybegynder
11. januar 2007 - 18:16 Der er 1 løsning

Sikker fjernelse af hardware

Hej ...

Havde engang kontaktet NEC angående problemer med mit DVD-drev. De skrev at jeg skulle prøve at fjerne mit drev i Enhedshåndtering og så genstarte. Grunden til at jeg skriver dette til start er at det måske har noget at gøre med problemet. Men siden da har jeg lagt mærke til et ikon i proceslinjen. Det er logoet for sikker fjernelse af hardware. Tilsyneladende er både mit C- og D-drev kommet derned i sikker fjernelse af hardware, og jeg aner ikke hvorfor. Det er da endda efter jeg har formateret. Drevene står under enheden 'ST3250820AS'. Der kommer desuden heletiden den lyd man kender (2 gange hvert 3. minut ca.), når man f.eks. tilslutter/fjerner en USB-nøgle. Hvordan får jeg mit begge mine drev væk derfra? Har prøvet at lege med forskellige ting, men jeg kan ikke finde på en løsning.
Avatar billede m92fs Nybegynder
18. januar 2007 - 16:43 #1
123
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB