Avatar billede fortesque Nybegynder
23. maj 2001 - 09:17 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hurtig SMS

Det lykkedes en gang for mig at lave en sms-sender i asp hvor beskeden blev modtaget inden for højest 2 minutter... Altså uden den normalt timelange ventetid... Nu har jeg glemt stort set alt om asp da jeg foretrækker php (og gider ikke lave den i asp :-)... Og jeg har forsøgt at lave samme funktion i php, uden held... I asp satte jeg priority til 1 men det nytter ikke noget i php... Hvilket undrer mig... Nogen der ved hvordan problemet løses i php?
Avatar billede executer Nybegynder
23. maj 2001 - 09:23 #1
Jeg er næsten helt sikker på at det ikke har noget at gøre med priority. Jeg har flere gange lavet en sms-sender, som brugte de individuelle teleselskabers email sms-gateways, og der er bare en vis forsinkelse på. Kunne forestille mig at der bare har været mindre run på de email sms-gateways, da du lavede den i asp i sin tid.

Vi har i det firma jeg arbejder i været ude og købe en løsning hvor vi er connected direkte på en sms-gateway, og det virker kanont, der kommer sms inden for 10-30 sec.
Avatar billede francodavid Nybegynder
23. maj 2001 - 09:23 #2
Tiden det tager for SMS at komme frem er ikke scriptets skyld, det er webhotellet og teleselskabet.
Avatar billede fortesque Nybegynder
23. maj 2001 - 09:30 #3
Var ellers ret overbevist om at det kunne laves på en eller anden måde i scriptet... Men tak for det hurtige svar :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester