Avatar billede uja Nybegynder
21. november 2006 - 20:44 Der er 2 kommentarer

Lyd: Forsvinder midt i spil

Hejsa

Jeg har et meget irreterende problem med mit lydkort.... Ofte når jeg sidder inde midt i et spil forsvinder min lyd fuldstændig.... Når jeg så går ud af spillet og starter winamp for at afspille en lydfil så får jeg en eller anden access violation error.... Jeg er nødt til at logge af min bruger for derefter at logge ind igen for at kunne få lyd på igen.... Er der nogen der har en ide om hvad problemet kan være?

Mvh. UJA
Avatar billede adema Nybegynder
22. november 2006 - 07:02 #1
det kunne lyde som ram, men hvis du skriver fejlen ned og poster den her vil vi kunne hjælpe dig mere på vej

mvh patrick
Avatar billede adema Nybegynder
22. november 2006 - 07:04 #2
det kan selvfølgelig også være software relateret, altså din driver der tér sig. måske en briefing af hardware samt software version til dit lydkort ville være behjælpelige i denne sag
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester