Avatar billede roslev Nybegynder
21. maj 2001 - 15:21 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Outlook\'97: Kvittering

Har et lille problem med Outlook 97:

Jeg ønsker at jeg for alt sendt post kan se om det er modtaget/læst - men jeg ønsker en min inbox fyldt med kvitteringer. - Det jeg ønsker er at jeg i mine sendte meddelelser kan klikke på fanebladet \"Registrering\" og der se informationerne.

Min løsning indtil videre er at indstille Outlook til at anmode om kvitteringer på alle e-mails, og jeg har så oprettet en regel i inbox-assistenten som automatisk sletter kvitteringerne. -En lidt fusket metode, det må kunne gøres smartere??
Avatar billede koxxx Nybegynder
21. maj 2001 - 15:52 #1
Hvordan gjorde du sådan at du modtager kvitteringer på alle læste mails??
Avatar billede roslev Nybegynder
21. maj 2001 - 16:00 #2
funtktioner>>indstillinger>>fanebladet afsendelse>>under registreringsindstillinger: Giv besked, når alle meddelelser er læst
Avatar billede roslev Nybegynder
10. juni 2001 - 01:32 #3
Lukker...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester