Avatar billede kspr Nybegynder
15. november 2006 - 19:25 Der er 4 kommentarer

PHP-koder til portal-lignende projekt

Hej Eksperter,

Jeg har en idé til et site, som jeg hjertens gerne vil have realiseret. Det er en idé som jeg har haft i lang tid, og for ca. et halvt års tid siden var den tæt på at blive realiseret - havde fundet en dygtig koder og grafiker, men koderen valgte at gå offline 3 uger i træk og havde pludseligt mistet lysten til at kode (En ret ung fyr som pludselig fandt ud af at tøser var sjovere.. jeg forstår ham som sådan godt ;-)). Efter det kom sommerferien, og jeg flyttede til Barcelona, og nu har jeg fået mod på at prøve igen. Jeg har hele tiden haft idéen i tankerne og udviklet videre på den i mit hoved, og nu skal det være.
Jeg har netop fundet en grafiker, domænet og webhotellet er købt, så der er klar til at du kan gå i gang med det samme :-)

Jeg kan desværre ikke honorere dit arbejde i introduktionsfasen da jeg ingen egentlig kapital har at indskyde - hvilket som sådan heller ikke er nødvendigt for sitets drift, men når der på et tidspunkt kommer indtægter, vil du naturligvis blive aflønnet.


Kasper
Avatar billede black-eye Nybegynder
16. november 2006 - 21:38 #1
Var det muligt du kunne skrive lidt om hvad sitet handler og skal bestå af?
Avatar billede kspr Nybegynder
16. november 2006 - 22:12 #2
Det kunne jeg vel egentligt godt, hvis det ikke var fordi jeg nu har fundet en koder. Men det skal jeg tænke over til næste gang. :-)
Avatar billede e_w Nybegynder
19. november 2006 - 13:51 #3
så luk spg. hvis du har fundet ud af det..
Avatar billede kspr Nybegynder
19. november 2006 - 17:27 #4
Hvis du forklarer hvordan man gør, så gør jeg det med det samme..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester