Avatar billede anjamia Nybegynder
13. november 2006 - 10:02 Der er 1 kommentar

installering af Navigator på xp

Jeg har købt ny pc og jeg ville meget gerne have navigator lagt ind på den nye pc det er navigator version 3,53 og jeg skulle meget gerne også have den gamle database lagt over på den nye pc... er der nogen som ved hvordan man gør dette..
Avatar billede Slettet bruger
14. december 2006 - 21:18 #1
Du skal sørge for to ting - kopiere programmappen ind og læg databasen, så Navigator kan se den - dvs. enten som mapped drev eller bare en sti på harddisken. Navigator har et sted, hvor du kan angive hvor databasen ligger - men første step er at se om du kan starte programmet.

Navigator er så gammelt at det ikke er nødvendigt at installere. Du kan få nogle problemer med at køre det i fuld-skærm, men brug Alt-Enter for at køre den i et vindue, hvis det er et problem.

Printere kan være lidt bøvlet - de skal mappes til en LPT port, hvis de ikke er koblet direkte til en LPT port på computeren med Navigator på.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester