Avatar billede aw199d Nybegynder
03. november 2006 - 21:18 Der er 3 kommentarer

Apple Core 2 Duo?

Hej,

Jeg kan se, at Apple lige har opgraderet Macbook Pro med Intel Core 2 Duo.
  Nu er mit spørgsmål så, om der er nogen der ved, hvornår Macbooken bliver opgraderet, altså den macbook der fås i hvid og sort. Jeg kan nemlig se at det kun er Pro udgaven der er blevet opgraderet med Core 2 Duo, og ikke Macbooken..

Er der nogen kan hjælpe mig med et svar?
Avatar billede johnstigers Seniormester
03. november 2006 - 21:44 #1
Så vidt jeg er informeret er det ingen planer om det da, der er ingen fornuft er i at smide en Core2 Duo cpu i en office maskine - og det må man jo give dem ret i.
Avatar billede aw199d Nybegynder
03. november 2006 - 21:50 #2
Hvilken forskel ville det da gøre, hvis maskinen blev opgraderet med en Core 2 Duo? Ville maskinen kunne klare mange flere opgaver på hurtigere tid, eller er jeg galt på den?
Avatar billede johnstigers Seniormester
04. november 2006 - 14:30 #3
Korrekt- men maskinen er som sådan ikke konfigureret så en cpu opgradering alene er nok. Det er bl.a. derfor den kraftige macbook Pro findes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester