Avatar billede spoodle Nybegynder
25. august 2006 - 12:22

Mails i SMTP køen vil ikke "expire"

Hej,

Jeg har et stort problem på min exchange server, og det er at gamle mails ikke bliver fjernet fra smtp køen af sig selv.

Jeg har sat "expiration" til 25 timer, men nu er der mails der er 2-3 dage gamle.

Problemet opstår ved at serveren prøver at sende NDR til alle de fake domains der prøver at sende til os. Så kan den selvfølgelig ikke få kontakt til modtager serveren og så går den i "retry" mode. Problemet er bare at alle disse queues ikke bliver slettet igen.

Man kan selvfølgeig slukke for NDR, hvilket jeg også har gjort, men den skal stadig slette de gamle queues af sig selv.

På et tidspunkt blev det faktisk så slemt at jeg ikke engang kunne sende til legale domæner og måtte genstarte hele serveren. Det hjalp dog og den begyndte selv at rydde ud i gamle queues, men nu er den begyndt på problemet igen.

Nogen der har samme problem eller en løsning til dette?
Det er temmelig kritisk hvis jeg skal genstarte serveren hver uge...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester