Avatar billede brianandersen Nybegynder
27. april 2006 - 17:02 Der er 1 kommentar

Søges: Ekstern webdesigner, HTML, CSS, Design

Pga. travlhed har jeg ikke længere mulighed at lave alt selv i mit enmandsfirma, derfor søger jeg eksterne allround webdesignere på projektbasis.

Jeg søger en eller flere til (X)HTML, CSS og design/udvikling af sites. Du behøver ikke kunne det hele, men det er klart en fordel. Har du kompetencerne i orden, betyder alder og by ikke så meget, det vigtigste vil være at du kan være professionel i dit arbejde og kan overholde deadlines.

Send en mail til info@interworks.dk med info, og referencer. Det suværent vigtigste er at du kan vise aktuelle design og kodningsevner. Dvs. et portefølje der kan bruges til noget.

Lidt baggrund:
Mit firma hedder Interworks (www.interworks.dk), og laver hjemmesider, CMS og søgemaskineoptimering. Firmaet er er enmandsfirma, men løser de fleste opgaver gennem eksterne programmører.
Avatar billede e_w Nybegynder
05. maj 2006 - 10:10 #1
mail sendt...

mvh. e_w
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester