Avatar billede ut Nybegynder
18. april 2006 - 20:56 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Outlook gendanner og formerer slettede mails

De seneste dage har jeg haft et problem med Outlook. Det startede med, at jeg slettede 3 mails (to fra personer, jeg kender, og en fra Brinkster.com). Efter at have tømt mappen 'Slettet post'skete der det, at næste gang jeg klikkede på 'Send/modtag', så blev de 3 mails gendannet i Indbakken, og samtidig kopierede de sig selv, så der nu var to af hver: i alt 6 mails. Dem slettede jeg, tømte mappen 'Slettet post' og næste næste gang jeg trykkede 'Send/modtag' blev de gendannet i Indbakken og var nu blevet til 12. Og så videre!!! Har nogen et bud på, hvad det er, der er på spil?
Avatar billede ut Nybegynder
18. april 2006 - 21:01 #1
Jeg skal lige tilføje, at jeg har Norton Antivirus, som er opdateret, jeg har kørt en online-virusskanning + kørt AdAware uden at det har fundet virus eller lignende.
Avatar billede ut Nybegynder
19. april 2006 - 14:39 #2
Lukker og flytter spørgsmålet til Outlook
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester