Avatar billede kenzoo Nybegynder
18. marts 2006 - 20:26

Asus A8N32 Sli Deluxe +MemTest-86 v3.2+Ram eller bios syg

Efter at have monteret et nyt motherboard Asus A8N 32 SLI har jeg fået problemer når jeg klikker på Explorer eller andre menuer kommer de ikke op, der vises time glas, jeg trykker derfor (Ctrl-Alt-delete) for at få resurseprofilen op, denne viser at Cpu er nul for derefter at stige til 100 %. for et kort stykke tid, så kommer menuen op eller overhovedet ikke.

Dette har fået mig til at teste min Cpu under Prime 95.
Testen melder at Cpu er uden fejl under test.

OCZ 1024 MB PC3700 DDR RAM Livsvarig garanti.

Derefter har jeg testet mine ram med MemTest-86 v3.2
Det resultat at jeg har fået er memory halt efter 10 minutter, jeg har prøvet testen to gange resultatet er det samme.

Bios er den nyeste, driver er alle nye, alt er sat på auto, spænding er, er 2.7 v for ram.

De test jeg nævner er uden overklokking med alt på auto og uden indgriben i indstillinger i bios, andet en ram spændingen, som under auto bliver sat til 2.6 normalt 2.7 v.

Det ene spørgsmål er, er bios aktiv under testen af MemTest-86 V3.2, det går jeg ud fra den er, ellers kan computeren ikke køre, men er det så bios eller ram der er syge ????? Ram vel???????

Når jeg bruger min computer nu skal jeg kun klikke på en til to menuer så er der timeglas og ventetid.

Mine Score på 3 Mark 06 er blevet dårligere, i løbet af et par dage, fejlmeldinger, ved brug af booster er der blå skærm nogle gange, andre gange ikke. Fejl i hardware, Cpu, ram, strømforsyning grafikkort er den melding jeg får tilbage fra Microsoft.

Strømforsyningen er en OCZ 520 watt, Leadteck 6800gt, AMD Athlon tm 64 3500+

Cpu, strømforsyning, harddiske, grafikkort er alle fra den gamle computer, jeg har dog oplevet at problemet dukkede med en Nivida ( nForce AMDIntel X16 Windows Xp) driver jeg installerede. Troede det var den nu er jeg tvivl.

Hvis jeg overklokker, går det helt galt, normal skulle kunne de køre med en multi på 11 X 238 nu er det 11 X 228 ellers var det 10 X 247 på det gamle det kan overhovedet ikke lade sig gøre. Test viser at ramme kan køre 255 på fsb. Som max. i AnandTech. Dette motherboard skulle kunne klokke til max, enten kan det ikke lide mine ram eller også er de syge har jeg ret?

Mv.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester