Avatar billede rene_mouze Nybegynder
18. marts 2006 - 14:12 Der er 2 kommentarer

Google Adwords Hjælp

En eller anden der kan hjælpe mig med Adwords, jeg har oprettet 2 styks reklamer derinde, byder 5 kr per hit. Men hvis jeg søger efter de keywords jeg har sat på kommer min side ikke frem som reklame, kun konkurenternes reklamer vises :(

De er sat som aktive, og mine placeringer iflg. google selv skulle være 1-3, eller 4-6 (Gør lige an på hvilke ord den tager med)

Jeg har bedt om at betale med Dankort, og har oprettet creditkort info osv.

Skal virkelig ha gang i de reklamer idag, oprettede dem igår og satte dem igang med budget på 500 kr per styk om dagen og klik pris på de 5 kr. men ikke en eneste fremvisning eller hit eller noget som helst.

Hjælp plz, en eller anden
Avatar billede logancale Nybegynder
21. marts 2006 - 19:34 #1
Jeg vil gerne hjælpe dig.  Har du mulig for at sende mig dit log-in og password til dig konto på Adwords, så jeg kan se hvad der er galt med aktiveringen af dine Adwords?

R.

Logan Cale
Avatar billede ALS Praktikant
02. maj 2006 - 15:32 #2
<SNIP>Jeg har bedt om at betale med Dankort, og har oprettet creditkort info osv.</SNIP>

Du kan ikke betale med Dankort på Google Adwords. Det er ikke en Dansk side, så de aner ikke hvad et Dankort er for noget ;o)
De modtager kun betaling med de internationale kort MasterCard, American Express og Visa.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester