Avatar billede lokefar Nybegynder
28. februar 2006 - 15:44 Der er 1 kommentar

E-mail skift og mistet online status hos contact listen

Hej
Jeg valgte idag at forsøge at skifte e-mailen på mit passport.net, efter jeg havde gjort det skete det på msn at jeg ikke appaer online hos dem på min contact list samt at de ikke er online ved mig. Jeg kan ikke ændre e-mailen tilbage da det var en e-mail der ikke eksisterer mere. Nogen der kan hjælpe?

Endvidere har jeg så forsøgt at add'e mine contacts igen men det er heller ikke lykkedes. De kommer ikke ind i min liste. Noget hjælp her?
På forhånd tak.
Avatar billede dinkie Nybegynder
28. februar 2006 - 15:49 #1
Uden at være klog på det - så vil jeg tro at det kan tage dem noget tid at få flyttet alle info over på den nye mail adresse. Så Jeg ville nok slå koldt vand i blodet en dags tid os så panikke derefter ;)

Det at du ikke kan adde folk til din liste tyder også på at den er i et locked state hvorfor den så nødvendigvis må være i en eller anden for for proces.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester