Avatar billede candymaniac Nybegynder
26. februar 2006 - 18:50 Der er 4 kommentarer

usb-splitter til bundkort

På mit bundkort er der stik så jeg kan tilslute to usb-enheder. Jeg bruger disse to til to usb porte på forsiden af mit kabinet. jeg har så købt en intern kortlæser, som også skal tilsluttes direkte på bundkortet. der er tale om et 5pins stik. Kan man få en splitter således at man kan tilslutte flere usb enheder? hvad hedder sådan en dims og hvor kan den købes?
Avatar billede candymaniac Nybegynder
26. februar 2006 - 20:00 #2
ja det er selvfølgelig en måde at løse det på...men en ret kostbar måde vil jeg mene...der må findes en fordeler til ët internt usb stik
26. februar 2006 - 20:03 #3
... små 100 Dkr ?
Avatar billede candymaniac Nybegynder
26. februar 2006 - 20:11 #4
ja det er da ikke en bondegård, men hvis man kan købe en fordeler og eksterne usb stik har jeg jo nok af. Så slipper jeg også for at have et kort mere i kabinettet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester