Avatar billede david-b Nybegynder
15. februar 2006 - 22:40 Der er 2 kommentarer

Farvede streger i siden.

Hey, jeg har en  18.1" Mermaid Ventura skærm. Har haft den i godt 3 år. Den har altid kørt find, men for omkring en måned siden er der begyndt at komme lodrette farvedes streger i højre side. Det kom ligepludseligt da jeg startede min com. en dag, vist nok. Det startede med 2-3 streger, der gik væk efter lidt tid, men med tiden er det bare blevet meget værere. Der er omkring 10-15 streger konstant i mange forskellige farver.

Håber der er nogle der kan hjælpe, men er lidt bange for at det er fordi skærmen er ved at ryge? :(

Hilsen David.
Avatar billede alichu Nybegynder
16. februar 2006 - 16:34 #1
Jeg har haft det samme problem med min bærbar, der skulle jeg bare lige løfte chippen fra bundkortet til skærmen også gjorder den det ikk mere...
Avatar billede david-b Nybegynder
16. februar 2006 - 18:26 #2
Hmm okay, tror ikke det virker på samme måde :) Men hvis nogle skulle være i tvivl er det en fladskærm. Men har lige prøvet at tage kortet ud og puste her og der og støvsuge den. Det er stadigvæk det samme. :/
Skal prøve at sætte den til min fars bærbar imorgen og se om det ér skærmen eller bare Graffik-kort, selvom det er ret nyt.

Men tak for det alichu :]
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB