Avatar billede morell Nybegynder
15. januar 2006 - 21:24 Der er 1 løsning

ustabil ved 240fsb+

Hej.

jeg har opgraderet min pc med følgende ram: http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=156861 . Før kunne jeg sagtens komme op på 260fsb. Men med de her nye G.Skill. fryser maskinene allerede ved 240fsb! Har prøvet at bruge en divider, løse timings og høje v. - ingen hjælp.

Ny kommer så spøgsmålet til 1 million! Er det dårlige ram eller er det mit Asus A8N-E bundkort? før havde jeg corsair XMS pc3200. De her nye g.skill skulle kunne klare 272 fsb.
http://www.techpowerup.com/reviews/GSkill/3200-2GB.. Skal jeg sende rammen tilbage og få byttet dem til noget andent? Eller skal jeg køre ud til shg og hente et DFI UT Ultra-D bundkort?.

Håber at I kan hjælpe, da jeg er lidt på herrens mark.

Mvh Asbjørn.
Avatar billede morell Nybegynder
19. januar 2006 - 11:40 #1
det var de ram som ikke kunne overclocke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester