Avatar billede nicolai10 Nybegynder
07. januar 2006 - 09:28 Der er 4 kommentarer

kan ikke opdatere mit Zboard

Hej med jer, efter jeg har formateret min com kan jeg ikke opdatere mit Zboard den skriver: the installer you are trying to use is corrupted or incomplete. this could be the result of a damaged disk, a faild download or a virus.
Virus er det ikke da det er en ren instalation, og jeg har forsøgt at instalere windows på en anden disk med samme resultat :-(. den skriver (it may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch) hvad er det?.
Min kone har et board magen til mit det har jeg også prøvet det virkede heller ikke håber at i kan hjælpe på forhånd tak
Avatar billede _et Praktikant
08. januar 2006 - 00:22 #1
Zboard ?? er det en bundkort type

Jeg vil tro at du kan skippe den test ved at kører "install.exe /NCRC" hvor install.exe er den fil du kører for at installere.
Jeg ville mene at /NCRC betyder "No CRC" hvilket betyder at man ikke chekker om filen har den størrelse/indhold der er forventet. Dette kan som skrevet skyldes at filen er i stykker på en eller anden måde.

Jeg ville nok ikke satse hvis det handler om opdateringer af bios/firmware, da en defekt opdatering af hardware kan føre til at hardwaren IKKE VIRKER mere.
Avatar billede holm-zenith Nybegynder
10. januar 2006 - 17:38 #2
Har du prøvet at downloade filen igen ? - jeg sidder i Kina og får engang imellem de problemer pga. timeout, men computeren tror at den allerede har downloadet hele filen !
Avatar billede nicolai10 Nybegynder
21. januar 2006 - 14:26 #3
Et Zboard er et tastatur til gameing og det er keysetet jeg ikke kan opdatere, keysetet er de forskelige spil der kan spiles på boardet med forskelige keylayout
Avatar billede _et Praktikant
22. januar 2006 - 17:09 #4
nice - så glem mit væl og bævl :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester