Avatar billede stephanryer Nybegynder
05. januar 2006 - 15:23 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

INDD Begrænset størrelse på fil ved oprettelse

Ved oprettelse af en fil er max størrelsen på 5 meter, men jeg har brug for at vide hvordan man snøvler sig til en strrelse der er større end dette. Skal bruge 2 x 13 meter.

På forhånd tak.
Avatar billede esmelf Nybegynder
05. januar 2006 - 23:09 #1
Hvad med at lave dokumentet i halv størrelse og så printe det ud i dobbelt størrelse, men husk hvis du vælger denne løsning at alle mål skal være i den halv størrelse af det du måtte ønske på det endelig print.
Avatar billede stephanryer Nybegynder
05. januar 2006 - 23:10 #2
Det er for at bevare kvalitet 100% iorden jeg skal bruge de rigtige mål.
Avatar billede esmelf Nybegynder
06. januar 2006 - 00:17 #3
Du bevar kvaliteten, bare huske at billeder skal den dobbelte dpi af det de skal være til slut eks. skal printes i 100 dpi så skal dit billed ligge i 200 dpi og evt rammer skal have den halv værdi af hvad de skal være til slut, hvis dokumentet er i halv størrelse og printes i dobbelt størrelse
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester