Avatar billede pink-bear Nybegynder
24. december 2005 - 15:49

Fastbuild vises ikke under bootup

Hej Garvede nørder!
I forbindelse med min julegave i dag (2x1 gb kingston pc3200) har jeg valgt at formatere dyret, da jeg også ved at jeg får F.E.A.R og nogle andre spil. Så den skal være clean så jeg kan få det bedste ud af maskinen ;-)

Nu vil jeg jo gerne boote op og så komme ind i fastbuild utility fra mit Asus a8v deluxe, men jeg kan ikke få lov til at trykke ctrl+f nogle steder, den eneste menu jeg kan komme ind i med harddisk håndtering er den med VIA Raid configurationer (kører promise), og det er ikke igennem den menu at min hdd er installeret.

Jeg har prøvet at sætte onboard promise controller til Raid mode og IDE mode, men ingen af dem hjælper (kører normalt med IDE)

Altså lyder det: Hvordan dælen får jeg mulighed for at komme ind i fastbuild utility, da det er dér jeg skal slette partitioner og dermed formatere min hdd
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester