Avatar billede no24 Nybegynder
21. december 2005 - 16:02 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Kan ikke åbne websider fra min Outlook Express?

Jeg har fået et meget underligt problem med Outlook Express.

Når jeg modtager en e-mail som indeholder et link, så sker der intet når jeg klikker på linket. Problemet er opstået fra den ene dag til den anden, og jeg har ikke installeret nye programmer eller noget.

Håber der er nogen der kan fortælle mig hvordan jeg løser problemet, for det er ret besværligt og træls i længden at skulle kopiere links over i browseren i stedet for at linket bare åbner et nyt vindue af sig selv.

Jeg har forsøgt alle mulighederne, der er beskrevet  under flg. link: http://www.eksperten.dk/spm/624761 - dog "tør jeg ikke" rode med registreringsdatabasen.
Avatar billede no24 Nybegynder
21. december 2005 - 16:11 #1
Ups... Da jeg havde lukket for browseren og åbnede den igen, var problemet løst - altså må løsningen med at køre en fil (spørgsmål: http://www.eksperten.dk/spm/624761) altså ha' fixet pc'en.
Avatar billede no24 Nybegynder
21. december 2005 - 16:12 #2
Så skulle den være lukket.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester