Avatar billede hanneman Nybegynder
01. december 2005 - 21:34 Der er 2 kommentarer

Internet til jul

Jeg er gået tidligt igang med juleindkøbene, man kan jo ligeså godt være i god tid! Jeg vil høre om det er muligt at købe en flæskesteg over internettet. Hvad hvis jeg vil have svesker i? Er der så en box der hedder "Med Svesker" som jeg kan checke? Det fjols med brillerne, som altid snakker med Meyerheim om morgenen, siger at man kan købe alt over internettet men han siger fandme ikke HVORDAN! Jeg kunne fortælle ham en fem,seks,syv ting! Men tilbage til emnet. Jeg skal bruge en flæskesteg og jeg er ikke meget for at gå ned til den kapitalist slagter! Kan jeg få en med svesker over nettet??
Avatar billede Spotgun Seniormester
01. december 2005 - 21:48 #1
Avatar billede scandinavian Nybegynder
01. december 2005 - 21:59 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester