Avatar billede kenni-h Nybegynder
10. november 2005 - 11:40

Remote adgang til to brugers kalender

Hej. Vi er en lille virksomhed bestående af to mand, på hver sin lokalitet og uden nogle servere implementeret, der ønsker adgang til et fælles office område, hvor vi begge har adgang til hinandens kalender, kan dele dokumenter osv.

Jeg har prøvet Office share point, men synes ikke super godt om produktet. Vores krav er at det skal være brugervenligt, og nemt tilgængeligt. Vi har begge nu maskiner med office 2000 installeret. Jeg har ikke undersøgt hvad der er af løsninger, da de fleste af dem jeg har kendskab til alle arbejder på en exchange platform, og det har vi ikke.

Jeg forestiller mig en fælles kalender der selv synkroniser med vores office log on/off, samt et arbejdsområde hvor vi kan dele dokumenter.

Nogen forslag??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester