Avatar billede nicofar Nybegynder
25. oktober 2005 - 23:06 Der er 1 kommentar

løsning af nyheds-funktion

Hej. Jeg er ret ny i dreamweaver-verdenen og er igang med et website. Jeg skal lave en nyheds-funktion hvor man skal kunne logge ind på siden og oprette en ny nyhed, problemet er at jeg skal have hver ny nyhed på en ny side. (dvs ikke ligesom i en gæstebog hvor de nye records kommer på samme side, for det kan jeg godt finde ud af...)
Jeg regnede med at man kunne løse det ved at oprette en tabel i min database (mysql) med felterne: overskrift, tekst, dato oprettet af osv.., men jeg er løbet ind i en blindgyde.. Kan nogle mon hjælpe?

Mvh Nicolai
Avatar billede nicofar Nybegynder
28. oktober 2005 - 12:09 #1
det som jeg tænker på er at man kan vise nyheder i en "repeat region"(hvor nyhederne står under hinanden) , men jeg vil gerne have vist hver nyhed i sit eget vindue, dvs at "vis-siden", (fx vis.php) kun skal vise den nyhed som man vælger i "oversigten over nyhederne"...  JEg ved at dette kan lade sig gøre, ved bare ikke hvordan man gør i dreamweaver!
Håber nogle at hjælpe, behøves ikke være nogen sindsyg lang forklaring, jeg skal bare lige spores ind på det rigtige...!
mvh Nicolai
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester