Avatar billede kgalant Nybegynder
25. oktober 2005 - 10:12

Accept af Java-certifikat på begrænset brugerkonto

Hej

Jeg har fået et stykke signeret Java-kode som jeg gerne vil distribuere via web. Når jeg selv går ind på den, bliver jeg spurgt om jeg godt vil tillade denne kode at køre, og har de tre sædvanlige muligheder - Yes, No og Always. Så langt så godt.
Nu kommer der en bruger ind på siden som har en begrænset brugerprofil. Denne bruger får slet ikke certifikatet op til godkendelse, og Internet Explorer bliver bare stående på siden uden at åbne appletten og siger Loading....

Hvordan kan jeg få brugere med en sådan profil til at kunne køre appletten - jeg kan se to muligheder, men ved ikke hvordan det praktisk skal gøres:

1. Distribuere certifikatet til de begrænsede brugerprofiler i forvejen - dvs. få det til at se ud, at den pågældende brugere tidligere har sagt Always til certifikatet.
2. Tillade brugerne adgang til at se & acceptere certifikater på en begrænset brugerprofil.

Andre forslag? Hvordan gør jeg?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester