Avatar billede cous Nybegynder
08. oktober 2005 - 17:39 Der er 2 kommentarer

Investor med Webdesigner profil søges til lancering af nyt medie

Velkommen,

Ideen er udviklet, koncept er testet, samarbejdspartnerne er samlet. Opbygning og lancering koster og mangler, drejer sig om en relativt lille investering, som ville blive mindre hvis investoren havde en baggrund i webdesign og med en lyst til selv at blive engageret.

Venligst respektere at jeg leder efter seriøse investorer, med både mulighed og interesse i at være aktive partner i et firma med enormt potentiale og effekt.

Henvendelse kan rettes på NBC@alacard.dk
Avatar billede triple-x Nybegynder
08. oktober 2005 - 18:59 #1
mindre investor = ? hvor mange penge snakker vi ca.

Snakker vi ½-1 million eller snakker vi 10.000
Avatar billede cous Nybegynder
09. oktober 2005 - 00:30 #2
Det drejer sig om små 100.000. Og meget af er engangs udgifter som skal til for at opbygge infrastrukturen og organisationen. Efterfølgende er virksomheden opbygget på positive cash flow. Så der skal penge ind, før der kommer penge ud.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester