Avatar billede cham Nybegynder
07. september 2005 - 21:05 Der er 1 kommentar

Jura og hosting

Hej

Hvis man nu sponsorer noget serverplads, som privat, til nogen som streamer noget shoutcast radio er det så ulovligt for mig hvis dem som streamer ikke har betalt div. afgifter? eller falder det altid tilbage til dem som streamer?
Avatar billede halvamatoer Nybegynder
07. september 2005 - 23:29 #1
Ja og Nej. Hvis du spørger på den måde har du måske mistanke il ulovlighed og skal derfor stoppe udsendelsen. Men ellers ja.
Du kan forlange at se en underskrevet aftale fra Koda hvor følgende passus bl.a er.

6 Internetadresse

6.1 Tilladelsen giver Udbyderen ret til at stille musikværker til rådighed i Radioprogrammer på Internet, som aktiveres fra følgende af Udbyderens domænenavne/Internetadresser (URL) http://[Website]

6.2 Domænenavnet i henhold til pkt. 6.1 er den Internetadresse, hvorigennem Udbyderen tilgængeliggør Radioprogrammet, hvorfra Internet-brugere typisk vil iværksætte afviklingen af Udbyderens Radioprogrammer. Hvis Udbyderen ikke er registrant af det domænenavn, hvorigennem Radioprogrammet tilgængeliggøres, er Udbyderen forpligtet til at meddele dette til KODA/NCB.

6.3 Udbyderen erklærer at have benævnt samtlige Internetadresser, hvorfra Udbyderen stiller musikværker til rådighed. En hvilken som helst ændring, hvorfra Udbyderen stiller musikværker til rådighed, skal meddeles KODA/NCB.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Konsulenter til strategi-implementering i nyt PMO-kontor

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analysts til samfundsvigtige it-projekter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data Engineers til bekæmpelse af skatteunddragelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Controller til økonomi og compliance

Danske Commodities A/S

IT Systems Engineer