Avatar billede obiram Nybegynder
30. august 2005 - 13:41

Hej har en R.O.V. som er et fjernstyret undervandskamera

Hej har en R.O.V. som er et fjernstyret undervandskamera som skal have et nyt kamera, og min egen viden omkring dette er meget ringe. Har pt et ccd overevågningskamera fra panasonic som ikke er på marked mere men ønsker dette byttet ud med et mere profsionelt kamera.

Her er nogle spørgsmål.

1) kan man føre digitale signaler (hvis de da er det ) fra et digitalt nyt kamera, gennem det samme kabel som bruges nu til tv/video ?

2) skal bruge et video/film kamera, der kan bruges til billeder af høj kvalitet,  som skulle kunne vises på tv.

3) kameraet skal have en højopløsning,  have stor vidvinkel, have uendelig sumefekt ikke justerbar altså altid skarp billed og alt skal fungere uden justeringer under brug da den er under vandet .

Er der nogen med forstand på dette ?

PS. Har i en ide om vilket kamera der opfylder de krav må i også gerne skrive det..

Hilsen Per.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester