Avatar billede angelhot Nybegynder
25. august 2005 - 12:18 Der er 1 kommentar

PHP eller ASP til Flash?

Kan det godt passe hvad folk siger rundt omkring, at PHP arbejder bedre med Flash i forhold til ASP, når det kommer til database osv.?

Jeg er begyndt på Web-Integrator uddannelsen, hvor vi ikke lærer php, som jeg havde i tankerne om at lære selv, men ASP istedet. Jeg orker ikke at lære 2 programmeringssprog, da jeg er den kreative udvikler, så hvad synes I jeg skal forholde mig til?

Det skal også kunne arbejde sammen med xml.
Avatar billede neewbie Nybegynder
25. august 2005 - 14:26 #1
Har ikke den store erfaring med ASP men både ASP og PHP virker fint sammen med flash.... Bruger nu selv php, og der virker det glimrende. men når i nu alligevel lære asp på skolen kan du jo osse lige så godt bruge det? :) Der er flere der er gået over til php, og ja det er vist hurtigere når vi taler database :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester