Avatar billede litop Nybegynder
31. juli 2005 - 15:31 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

kernel_data_inpage_error på bærbar dell - hvad gør jeg?

Hej Eksperter!
Min computer begynde for et stykke tid siden at komme med fejlmeldingen: kernel_data_inpage_error - det sker når jeg har haft min computer tændt i et  længere stykke tid som vel cirka 4-5 timer. Det er en bærbar dell. Da min virus program var udløbet mente jeg først det måtte være en virus og fik så i går taget mig sammen og formateret det hele og har nu geninstalleret win xp og office xp. I dag sad jeg så og legede med Adobe Premiere Pro 1.5 og har vel været igang i cirka 4 timer så kommer fejlmeldningen og jeg må slukke computeren - Hvad skyldes den fejlmeldning og hvad er der at gøre ved det?
Avatar billede karser Nybegynder
31. juli 2005 - 15:34 #1
Tror det er et RAM prob.! ;o) Har du mulighed for det, så prøv at skifte det!
Avatar billede litop Nybegynder
31. juli 2005 - 15:36 #2
Hmm kan jeg ikke har en stick af 512 mb men ikke noget at skifte med eller sætte i - men kan ikke forstå hvorfor det så er dukket op - inden jeg formaterede kørte jeg ikke store programmer som premiere pro.
Avatar billede karser Nybegynder
31. juli 2005 - 16:04 #3
RAM har det med at blive "slidt" med tiden... så det er ikke unormalt at RAM begynder at fejle, når det bliver "gamelt"...
Avatar billede Slettet bruger
31. juli 2005 - 16:18 #5
Du kunne da starte med at køre en "ramtest" med "memtest 86" det kunne da også være en ide at køre "chkdsk" og endelig kunne du da prøve at vælge c -> egenskaber -> funktioner -> undersøg nu. Vær også opmærksom på temperaturen
Avatar billede litop Nybegynder
27. september 2005 - 19:32 #6
ringede til dell og de løste problemet!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester