Avatar billede almaj Nybegynder
21. juli 2005 - 15:43

Billedtekst fungerer ikke

Hejsa,
Jeg er igang med at skrive en tekst. her har jeg lavet en del billeder vha. lærred. Der er således billeder der er indsat så de fylder hele breden af siden og billeder der er indsat hvor teksen er ombrudt.

Nu er mit problem at jeg gerne vil lave en billedoversigt i starten af skrivet.

oprindeligt har jeg indsat mine billedtekster i lærredet i en tekstboks, men det har jeg både læst mig til her på eksperten og selv konstateret ikke fungrer. Word vil ikke anvende teksten, hvis den står i en tekstboks.

De figurer jeg har der fylder hele sidebreden bliver billedteksten indsat rigtig og kan fint bruges. Men de figurer jeg har der kun eks. fylder ½ side i bredden bliver billedteksen indsat automatisk i en tekstboks enten over eller under... og det fungerer jo ligesom ikke...

Hvordan bibeholder jeg størrelsen på mine figurer, og anvender ombrydning af teksten samtidigt med at jeg kan anvende figurtekster og figurindeks. (jeg formoder også at figurtekster i tekstbokse er skyld i at nogen af mine referencer til figurerne ikke kan finde ud af, hvilket sidetal de er på...)

Håber der er nogen der kan hjælpe...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Tag et kursus i Word og øg effektiviteten

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester