Avatar billede nikolajb Nybegynder
08. juni 2005 - 12:04 Der er 4 kommentarer

statisk adresse-fusk i Win 2000?

Er der nogen der kan hjælpe mig med at smide en statisk DNS-adresse ind i vores DNS-server i Windows 2000 server? Det korte af det lange er, at jeg vil have at opslag på vip.cybercity.dk giver samme IP som TDC's server - for at minimere problemer med, at en medarbejder har Cybercity opkobling derhjemme og vi har TDC herude.

Pft.
Avatar billede screem_brille Novice
08. juni 2005 - 16:42 #1
det må du forklare lidt bedre, den dns server vedkommende bruger, burde da give den rigtige adresse ligegyldigt hvilken forbindelse han/hun sidder på, er det jeres DNS server som sender et DNS opslag på vip.cybercity.dk til TDC eller ?
Avatar billede knuspar Nybegynder
13. juni 2005 - 09:55 #2
sæt TTL lavt på jeres egen dns server? så burde du være ude over alle prolemer =)
Avatar billede nikolajb Nybegynder
22. juni 2005 - 23:13 #3
Klienterne på netværket kører med den lokale server som DNS-server. Når folk laver opslag på vip.cybercity.dk ønsker jeg, at serveren ikke slår IP-adressen op på de eksterne DNS-servere, men i stedet oplyser en IP-adresse, som jeg har angivet. Lokalt kan det ordnes ved at indtaste adressen i HOSTS-filen, men hvordan angiver jeg det centralt - på DNS-serveren?
Avatar billede screem_brille Novice
22. september 2005 - 01:51 #4
Kunne man forvente noget feedback ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester