Avatar billede simonsen2 Nybegynder
01. juni 2005 - 11:30 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Digital signatur eller sikkerhed generelt

Vi er tre datamatikerstuderende ved Niels Brock, Copenhagen Business College, der søger et it-projekt til vores afsluttende hovedopgave.

Vi er på udkig efter et projekt indenfor emnet "Digital Signatur", eller sikkerhed i øvrigt.

Projektet kunne f.eks. bestå i at implementere digital signatur i en eksisterende løsning eller at udvikle en løsning fra start til slut, men vi er åbne over for ideer fra jeres side.

Omfanget af hovedopgaven er et 10-ugers projekt på fuld tid der skal løses i samarbejde med en virksomhed. Hovedopgaven skal munde ud i en rapport på ca. 90-100 sider der skal afleveres den 4. november 2005 hvorefter den skal forsvares til en mundtlig eksamen. Det forventes at hovedopgaven startes senest den 22. august, gerne tidligere.

Kunne I være interesserede i at indgå i et samarbejde, eller har I forslag til hvor vi kan henvende os, hører vi meget gerne fra jer.
Avatar billede simonsen2 Nybegynder
01. juni 2005 - 11:37 #1
Skriv evt. en email til os til gruppen@arnested.dk
Avatar billede simonsen2 Nybegynder
24. august 2005 - 08:26 #2
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester