Avatar billede gantz Nybegynder
28. maj 2005 - 11:55 Der er 4 kommentarer

Undervisning i Flash

Hej med jer, vi er et par stykker, som har planer om, at starte undervisning i Flash MX 2004. Det kommer til at foregå i København, og vil være opdelt i begyndere og avanceret. Underevisningen kommer til at strække sig over et kvartal (måske seks måneder), og vil foregå en gang om ugen i 3 timer. Der vil sideløbende være mulighed for, at melde sig ind i et forum for de deltagende. Prisen kommer til at ligge på ca. 4-5000,- kr. pr. deltager. Hvis i/du kunne være interesseret, må i/du meget gerne poste her eller sende mig en mail. undervisning(at)kaver.dk
Avatar billede altschuler Nybegynder
28. maj 2005 - 12:46 #1
det ville være rart med lidt mere detaljeret beskrivelse om hvad der vil blive gennemgået i henholdsvis begynder og avanceret.

Men ellers fedt initiativ, som jeg klart ivlle være interesseret i hvis det da ellers var muligt for mig at deltage :(
Avatar billede gantz Nybegynder
28. maj 2005 - 13:35 #2
Indtil videre har vi kun overvejet hvad der skal ske for den avanceret gruppe. Vi har ikke pogrammet færdigt endnu, men vi vil tage fat i komponenter, classes, xml, php/MySQL, SharedObjects osv. Men det er jo også begrænset hvad vi kan nå på 3 måneder.

Nybegynderne vil blive introduceret for Flash, og vil blive guidet igennem brugergrænsefladen, MC's, grundlæggende AS, grundlæggende komponenter osv.

Hvor bor du henne i DK siden du ikke kan deltage
Avatar billede altschuler Nybegynder
29. maj 2005 - 10:32 #3
Jeg bor i nordsjælland, men det er ikke derfor jeg ikke kan. Jeg skal et år til USA til august, så det bliver lidt dyrt at skulle hjem hver uge :P
Avatar billede lyden Nybegynder
29. maj 2005 - 19:30 #4
...... jepzz ..... lyder som et alletiders initiativ!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester