Avatar billede roedkjaer Nybegynder
07. april 2005 - 17:58 Der er 3 kommentarer

Problemer med extern IP ved brug af router og 2 computere.

Jeg har sat en trådløs router op, med dhcp enabled. Problemet er at vi har to computere tilkoblet, og at vi har samme udgående IP. Det betyder at vi har problemer med Counter Strike. Vi kan ikke joine den samme server`?

Kan man ikke lave sådan at vi får 2 forskellige eksterne IPér. Vi har 5 dynamiske IP'er hos Tele2. Men den benytter kun den ene ved brug af Router, i stedet for modem og Switch.
Avatar billede tonnybrandt Nybegynder
07. april 2005 - 18:19 #1
Måske. Du skal så kigge efter i dokumentationen til routeren om den kan konfigureres som et accesspoint, da det egentlig er den funktion du efterlyser.
Avatar billede kenp Novice
07. april 2005 - 20:07 #2
hvis du vil bruge router som AP så skal du deaktiver dhcp i router også undlade at sætte nogle kabler i WAN porte men kun i lan porte.
Avatar billede bjuhl Nybegynder
08. april 2005 - 08:31 #3
Er det et nyt problem med CS Servere, for det har da aldrig været et problem?

Netcafeer har da heller ikke 20 eller 30 eksterne IP'er.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester