Avatar billede mikenedergaard Nybegynder
24. marts 2005 - 23:11 Der er 6 kommentarer

Tjen penge på at lave små simple flash spil!

Vi søger en Flash specialist som kan lave nogle små enkle spil eks.(casinospil, kortspil, bilspil, skydespil osv.) Som skal kunne registrerer på en highscore som skal fornyes ugentlig. Spillende må gerne være nogle du har lavet i forvejen og må gerne være simple og med link til din egen side. Bemærk at der ikke kan gives mange penge da det vi søger er små spil med highscore, men lad os afprøve dit spil og vi vil give dig et tilbud :)

Mvh. Mike Nedergaard
Avatar billede _k Nybegynder
25. marts 2005 - 12:13 #1
Ja, man får jo nok hvad man betaler, eller ikke betaler, for. Og at I ikke vil betale  ret meget fordi i "søger små spil med highscore", håber jeg da er et udslag af at det er "små" spil og ikke "spil med highscore" ;o)

Når det er sagt, så er du havnet i den forkerte kategori. Hop ind i "opgave"-kategorien.
Avatar billede alexander_j Nybegynder
28. marts 2005 - 14:08 #2
Jep forkert kategori og jep man får hvad man betaler for, medmindre man er heldig og finder en som mener at det kan være godt reklame at have et spil på jeres site!

Så derfor er der to ting du bør oplyse inden du opretter spørgsmålet i 'opgaver/grafiske opagver/flash":
1. Hvad er ikke så mange penge
2. Et link til sitet I vil have spillene på (herunder, hvor mange besøgende i pt. har)
Avatar billede mikenedergaard Nybegynder
29. marts 2005 - 22:20 #3
Ja undskyld havde vidst ikke fået fundet den rigtige kategori. Det beklager jeg :)
Men altså det vi mente med at de ikke skulle være mange penge var at det skulle være et simpelt let spil der ikke skulle koste os "særlig" mange penge. Gerne spil folk selv havde lavet i forvejen og af godhed ville sælge eller donere til os mod evt. betaling. For ikke at skrive et for lille beløb ville vi hellere kontakte jer igen med henblik på pris hvis vi kunne bruge spillet. Jeg lukker tråden nu og beklager!

Mvh. Mike Nedergaard
Avatar billede nikolajdu Nybegynder
30. marts 2005 - 07:49 #4
Grunden til jeg overhovedet kommenterer på det er jo at du tydeligtvis ikke helt har styr på hvor lang tid det tager at lave et fornuftigt spil og her tilbyder du en flaskedrengs løn i en time.

Hvis du nu kigger på www.flashkit.com så kan du finde helt gratis spil, mange af dem lavet på 5 flaskedrenge timer, kvalitet derefter, men trods alt gratis.

Så det var ikke for at bitche - mere for at skabe bedre forståelse.
Avatar billede mikenedergaard Nybegynder
31. marts 2005 - 17:20 #5
Okay. Har stadig ikke nævnt nogen pris! Ville netop først se spillet inden! OG så står der i min beskrivelse at spillet gerne må være noget folk har lavet i forvejen! Altså noget der måske har lavet til andet brug. Så altså hvis folk havde noget liggende som de måske kunne sælge til en billig penge efter hvordan kvaliteten og underholdningen i spillet er.

Takker for dit svar og er klar over det :) Og beklager hvis du skulle have misforstået min lille forespørgsel.

Mvh. Mike Nedergaard.
Avatar billede svendthomsen Nybegynder
27. april 2005 - 19:03 #6
jeg har nogle små spil på http://www.villyvap.dk/spil/oversigt.html send en mail på svendthomsen@privat.dk

M.V.H. Christian
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester