Avatar billede playcs Nybegynder
11. februar 2005 - 17:09

Spørgsmål vedr. Motorola A920

Hejsa alle medmennesker!

Jeg har lige købt en brugt Motorola A920 men jeg har intet 3-abbonement. Jeg får tilsendt unlock-koden om et par dage (da det tidl. abbonement er opsagt efter de 6 mdr.). Så det burde ikke været et problem at få den unlocked. Anyways.... Jeg har lige et par spørgsmål vedr. min nye telefon:


Findes der en "kode" så man kan se hvilken opdatering/software-version man har?

Kan jeg få telefonen opdateret i en 3-butik selvom jeg ikke har 3-abbonement?
I så fald efter opdateringen: Forbliver den unlocked? Jeg havde en gammel NEC e616 som virkede fint med mit Debitel-abb. Men så fik jeg den opdateret og nu kan jeg kun få den låst op med kabel. Er det samme situation med min A920?

Findes der nogle indstillinger for om man vil have de 3 "3-bannere" på "skrivebordet"? "3-nyheder" osv. - Dem kan jeg ikke bruge alligevel.

Kender I nogle gode sites hvor man kan læse om tips og tricks? Gerne på engelsk.

Kender I selv nogle tricks og tips som I vil dele?


Det var vidst det hele.

Simon Petersen-Testrup
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester