Avatar billede rouladen_dk Nybegynder
29. januar 2005 - 12:06

IC7-MAX3 opgradering af BIOS ?

Inden i griner, vil jeg godt sige, at dette er første gang jeg flasher en BIOS :-) Men jeg ved for så vidt godt hvad det handler om.

Jeg har lige forsøgt at flashe BIOS på ABIT IC7-MAX3. Og fulgte anvisningen fra ABIT´s hjemmeside. lavede bootdiskette, executede BIOS filerne og lagde dem på disketten (5 filer)Ingen problemer her.

Da jeg bootede på disketten. skrev jeg som anvist "runme" efterfulgt af ENTER. flashprogrammet startede op. Og jeg kunne se den rigtige BIOS fil stå på linjen. Med curser blinkende lige efter.
Nederst stod der med blinkende skrift "PLEASE WAIT" Og jeg var sådan set sikker på, at tingene kørte som de skulle. Men efter 45 minutter, gad jeg ikke vente mere. Og jeg hev stikket ud. Inden jeg hev stikket ud, ringede jeg til en ikke særlig hjælpsom ven, med tømmermænd, som mumlede noget med, at BIOSen var smaderet og at man ikke skulle bruge det flashprogram. Men flashe den fra WINDOWS ??? Heldigvis skete der ikke noget, jeg kunne godt starte op igen :-)

Men er der nogen der ved, hvad der skete under den BIOS opgradering ??? Var det fordi man skulle trykke ENTER efter BINfilen. Men mit USBtastatur ikke virkede ??(Den stod jo og blinkede med "PLEASE WAIT" Så jeg tror ikke selv det er årsagen, men måske en mulighed.

Hvad er det for noget, med at flashe via Windows ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester