Avatar billede tweak Nybegynder
15. december 2004 - 21:23 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

DigitaLife.dk

Jeg kunne godt bruge lidt kritik, forslag til farver osv. og den generelle mening om opsætningen.?

www.DigitaLife.dk
Avatar billede chokobear_dk Nybegynder
15. december 2004 - 22:00 #1
heysa...

farverne er fine.. men kan ikke lide din top, syntes du skal have et stort banner, hvorefter du skal putte søge funktionen længere ned.. man forventer ikke at kigge deroppe i toppen.. men ellers en fed side.. keep up the good work

karakter 10 @ 13
Avatar billede Slettet bruger
16. december 2004 - 07:57 #2
Jeg synes selve siden ser fin ud, der mangler dog noget farve efter min smag, jeg ville lave alle overskriftsbarene en farve af en art, det kunne være en dæmpet blå.

Bare for at det hele ikke er hvidt, sort og gråt.

Men selve designet er flot og overskueligt.
Avatar billede b_ball Nybegynder
17. december 2004 - 09:36 #3
Love mambo!
hehe

/Niklas
Avatar billede tbraestrup Nybegynder
22. december 2004 - 11:18 #4
Hej Tweak

Flot site for det første. Her er nogle forslag til forbedringer:

- Farverne er flotte, ikke for skrigende og ikke for kedelige og neutrale. Måske kunne der peppes op ved at sætte en kontrast farve ind. Ikke noget som skal dominere, for det gør den blå farve fint, men bare for at bryde lidt. Jeg synes personligt gul (FFE400) og blå går godt i spænd, men det er selvfølgelig smag og behag 

- En anden ting der kunne peppe det lidt op er billeder i main-cellen til højre for hver enkel nyhed. En ting jeg tror ville være fedt, ville være nogle forholdsvis brede billeder, men ik så høje. Alle lige store og et billede ud for hver nyhed. (Kan selvfølgelig ikke finde noget passende eks. selvom jeg nu har ledt et godt stykke tid. Men håber du forstår nogenlunde hvor jeg vil hen :D )

- Mht. til opbygning synes jeg personlig at portalopsætningen er lidt kedelig, men selvfølgelig er det svært at lave noget andet til dette formål. Dog synes jeg der kan ske lidt forbedringer i form af "side-cellerne". Du har nogle overskrifter (menu, log ind, online, statistik osv.), hvor jeg synes det er ærgeligt at disse ikke går helt ud til kanten der deler sidecellerne og dit main-celle. Det skaber en smule forvirring.

Småting:

- Rent layout mæssigt på dine links synes jeg personlig ik så godt om den hover-effekt der sker når man fører musen over diverse links. Det er selvfølgelig smag og behag, men måske bør du holde dig til kun "underline".

- Under hver nyhed har du dato på, hvilket selvfølgelig er godt. Du kan evt. simplificerer det lidt ved f.eks. at nøjes med 22.12.04 f.eks. Det kan måske gøre det mere overskueligt i din main-celle.

Det var lige umiddelbart nogle få forslag til forbedringer. Ovenstående skal ses som hjælp til forbedring af sitet, og er derfor på ingen måde kritik!

Fortsat god arbejdslyst

TBraestrup
www.braestrup.nyka.dk
tbraestrup@hotmail.com
Avatar billede tweak Nybegynder
23. december 2004 - 18:23 #5
Hejsa alle,

Tak for responsen.!

Jeg ved ikke om der er nogen der har noget imod det, men jeg syntes TBraestrup fortjener at få point, så hvis du vil smide et svar ville det være fint.! Din "kritik" er til overvejelse ;-)

Btw. Så kan i se jeg har problemer med mit top logo, nogen der har forslag til hvordan man løser det.?
Avatar billede tbraestrup Nybegynder
23. december 2004 - 18:27 #6
Jeg er bare glad for at kunne hjælpe :D Nu er jeg ikke den største html kender, men jeg foretrækker normalt at køre mine tabellers mål i pixels i stedet for %. Ellers prøv eventuelt at i stedet for at sætte dit logo ind som bg i din celle, så sæt det ind som et almindeligt billede...

Så at din <td> celle med logo ser sådan ud:

<td width="100%" height="150" valign="bottom"><img src="http://digitalife.dk/templates/allm_classy/images/logo.gif"></td>

TBraestrup
Avatar billede mortenhh Nybegynder
26. december 2004 - 13:08 #7
Ser fin ud :) ! Udemærket design ! også til des formål.. :)
Avatar billede tweak Nybegynder
26. december 2004 - 16:09 #8
tbraestrup> Jeg kan ski ikke få det til at virke, har oprettet et andet spg. men tak endnu en gang.!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester