Avatar billede ThomasK Nybegynder
25. november 2004 - 02:30 Der er 1 løsning

Tv, Fra Bærbar til projektor?

Hey...

Jeg har et lille projekt, jeg har fået anskaffet mig en projektor og vil nu helt gerne slippe af med fjernsynet, men vil stadig gerne se tv. Har engang set man kan få et tv-kort til stationær computer så man kan se kanaler på computeren... Kan det lade sig gøre fra en bærbar.. Kan man købe et eksternt tv kort eller hvordan gør man sådan noget hvis det overhoevdet kan lade sig gøre... Altså i det store hele vil jeg gerne se TV på min projektor kun ved hjælp af bærbar og projektor... Håber nogen kan hjælpe..

- Thomas
Avatar billede Karalumpas Praktikant
25. november 2004 - 03:14 #1
Hej Thomas

Det kan sagtens lade sig gøre. Her er bare et eksempel. http://www.hjemmebiograf.biz/hjemmebiograf.biz/tvtuner.html  Du kan finde mange forskellige og også billigere produkter ved at søge på external tv-tuner google.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester